Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

XΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ,ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Προφανώς τα μμε χρειαζόντουσαν κάποιο θέμα να βγει στον αφρό και έτσι τι καλύτερο απο Χριστοφοράκηδες ,ζίμενς και τα σχετικά. Στέλνουν λέει οι Γερμανοί τον Χριστοφοράκο στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα. Ωραία και; Τι θα γίνει; Θα κάνει μια δίκη ,θα τον χώσουν μέσα και τέλος αλλη μια όμορφη ιστοριούλα. Αυτός τα άρπαξε ,εξασφάλισε τους δικούς του ανθρώπους (γιατί μην μου πει κανείς πως θα ανοιχτούν οι λογαριασμοί συγγενικών του προσώπων ή ότι θα τα χει βάλει σε άμεσα πρόσωπα τα λεφτά..) και τώρα θα πληρώσει το τίμημα.

Και δεν θα το πληρωσει επειδή έτσι πρέπει και έτσι είναι οι νόμοι .Προφανώς τα μεγάλα κεφάλια δεν τον χρειαζόντουσαν άλλο και για να σωθεί ο γιος του Μητσοτάκη και όσοι άλλοι τυχόν εμπλέκονται σε αυτόν τον φαύλο κύκλο ,ο Χριστοφοράκος είναι το εύκολο θύμα (που μόνο θύμα δεν είναι ,αλλά τέλος πάντων..).

Όλοι λοιπόν βγαίνουν στα κανάλια και στις εφημερίδες και λένε πως μπήκαν χρήματα μαύρα απο την ζίμενς με σκοπό διάφορες ...διευκολύνσεις απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις .Μπήκαν μαύρα και στο ταμείο του Πασοκ και στην ΝΔ. Και η κουβέντα πάντα με κάποιον μαγικό τρόπο σταματάει εκεί ,χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορες στους γενικούς γραμματείς των κομμάτων που είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τέτοιου είδους ζητήματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν γνώριζαν και υψηλόβαθμα στελέχη των συγκεκριμένων κομμάτων. Αλλά τώρα τι ψάχνεις να βρεις...

Ζούμε στην διαπλοκή ,γιατί πολύ απλά αλλιώς δεν γίνεται. Αν ο τόπος (και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα ,δόξα σοι ο Θεός το φαινόμενο διαπλοκή είναι παγκόσμια λατρεία) ξαφνικά αποκτήσει ηθική ,εφαρμόζονται απο΄λυτα και κατά γράμμα οι νόμοι και δεν υπάρχουν παρατυπίες τότε ολόκληρος ο μηχανισμός (οικονομικός ,πολιτικός ,κοινωνικός..) θα καταρρεύσει .Η κοινωνία που ζούμε είναι δομημένη ετσι ,ώστε να επιβιώνει αναγκαστικά μόνο με διαπλοκές και μίζες. Κάποιους τους βόλεψε έτσι και με αυτόν τον τρόπο γίνονται πλουσιότεροι και πιο ισχυροί. Τώρα εμάς τι λόγος μας πέφτει να έχουμε και άποψη;

Εμείς αυτο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε αμέριμνοι τις διακοπές μας ,να γυρίσουμε την πλάτη σε όλα τα κατευθυνόμενα και βαλτά μμε (δηλαδή σε ΟΛΑ τα μμε..) και ας πάνε στην ευχή του Θεού ο Χριστοφοράκος και ο κάθε Χριστοφοράκος. Αν δεν μπουν φυλακή πρώτα οι μεγάλοι επιχειρηματίες που κάνουν ΤΑ εγκλήματα ,τότε μια ζωή θα ανακαλύπτουμε καινούργια σκάνδαλα και θα έχουμε τον κάθε δημοσιογράφο να απορρεί και να κατακρίνει την εκάστοτε κυβέρνηση..

Ούτε νδ υπάρχει ,ούτε πασοκ ,ούτε κανένα κόμμα.
Ξεκινήστε απο Λάτσηδες ,Κόκκαλη ,Κοντομηνά και αφήστε τον χοντρούλη και τον ποδηλάτη στην ησυχία τους. Απλά πιόνια είναι ,που τους κατευθύνουν οι επιχειρηματίες και δεν έχουν απολύτως καμία πολιτική συνείδηση..

Και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ πως το άσχημο είναι ότι όλος ο κόσμος έτσι λειτουργεί..

SYNC BLOGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου