Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΦΩΤΙΑ...!


Kάθε χρόνο τα ίδια ,κάθε καλοκαίρι τα ίδια προβλήματα..

Κι άλλος κόσμος χάνει τις περουσίες του κι άλλα σπίτια καίγονται και πάλι όλη η κατάσταση εμφανίζεται χωρίς την παραμικρή αλλαγή ,με τους ίδιους θύτες και τα ίδια θύματα.

Οι δημοσογράφοι και τα κεντρικά δελτία πάλι να παίζουν τον ρόλο τους ,ασκώντας προπαγάνδα εκεί που τους συμφέρει και αναπαράγοντας τις ίδιες μαλακίες .Η κυβέρνηση πάλι να ευθησυχάζει τους πολίτες την ώρα που καίγοται στην κυριολεξία .Η αντιπολίτευση πάλι να ρίχνει ευθύνες γι να εντυπωσιάσει και να χάνει την ουσία. Τα πυροσβεστικά ,στρατιωτικά ,εναέρια σώματα πάλι να λειτουργούν καθυστερημένα. Και η φωτιά για ακόμη ένα καλοκαίρι να καίει...

Οι οικοπεδφάγοι πάλι κάνουνε την δουλίτσα τους και πάλι μετά απο κανα 2άρι χρόνιαστα καμμένα θα ξεφυτρώσουν σπίτια με τις ευλογίες του κράτους.

Τα μμε πάλι λένε πως δεν έχει μείνει τίποτα άλλο για να καεί ,αλλά του χρόνου πάλι κάτι θα καίγεται.

Και ξέρετε κάτι; Ο ανθρωπάκος που δούλευε μια ζωή για να χτίσει το σπίτι του ,για ποιο λόγο αυτό ο...άγνωστος χ να του τα κατασρέψει και να του στερήσει τα πάντα;;

Γιατί προφανώςκαι τέτοιου είδους φωτιές ξεκινάνε απο εμπρηστές ,αλλά το θέμα είναι αυτύς τυς εμπρηστές ποιος τους βάζει και για ποιο λόγο..

Για μελλοντικά οικόπεδα ,για την ανάληψη της κυβέρνησης ,έρχονται απο αμερική μεριά...;

Δεν ξέρουμε ,το μόνο σίγουρο είναι πως για ακόμη μια φορά η φωτιά δεν σιγοκαίει αλλά τσουρουφλίζει..

SYNC BLOGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου