Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Αbercrombie & Fitch στην Θεσσαλονίκη!


Μέσα στο 2010 σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ανοίγει στην συμπρωτεύουσα μαγαζί Abercrombie & Fitch .Την γνωστή μάρκα ρούχων ,που έχει κάνει παταγο τα τελευταία χρόνια στις νεαρές ηλικίες ,φέρνει γνωστή επιχειρηματίας που ασχολείται με τον χώρο και κατάφερε να κλείσει αυτό το σπουδαίο deal!

Το παράξενο της ιστορίας είναι πως επιλέχθηκε να ανοίξει μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα ,καθώς και ότι το εν λόγω υποκατάστημα της πασίγνωστης εταιρίας θα είναι απο τα πρώτα που θα ανοίξουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Να θυμήσουμε πως στην Γηραιά Ήπειρο μόνο στο Λονδίνο υπάρχει μαγαζί .

Είχε ακουστεί παλαιότερα πως ο όμιλος γλου ή ο όμιλος μαρινόπουλος (ύστερα απο την gap..) θα φέρνανε επίσημα την μάρκα και στην Ελλάδα. Και λέμε επίσημα καθώς πολλά μαγαζία στα ...μουλωχτά πουλάνε την συγκεκριμένη brand.

Όπως καταλαβένετε ,η δημιουγία αυτού του μαγαζιού θα διαταρράξει τις ισσοροπίες της αγοράς ,όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά και στον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο. Όπως και να χει τέτοια νέα ,μοιραία θα τονώσουν την εμπορική κίνηση και θα ζεστάνουν ξανά το ενδιαφέρον των καταναλωτών προς τον συγκεκριμένο χώρο.

SYNC BLOGS

6 σχόλια:

  1. oxi vevaia.. dn exei anoiksei to katastima. exei london, paris kai milan.. ola ta alla einai vlakeies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paidia mono sto London, Milan kai Paris uparxei epishmo katasthma kai authentika proionta! Ola ta alla einai apla moufies oi opoies kanoun kai mpam se kapoion pou kserei apo A&F! Kukloforoun rouxa sthn ellada pou den uparxoun oute gia asteio sta katasthmata tis A&F..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Opoios thelei A&F kalutera na kanei ena taxidaki amerikh :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή